Leukste activiteiten voor een weekend weg in een Fletcher Hotel

Leukste activiteiten voor een weekend weg in een Fletcher Hotel

november 9, 2022 Image

Tijdens een weekendje weg of complete vakanties wil je uiteraard heerlijk tot rust komen, maar hoe leuk is het om ook iets te ondernemen? Met de leukste activiteiten kun jij jezelf goed vermaken tijdens jouw verblijf bij een Fletcher hotel. In Nederland zijn er verschillende Fletcher hotels te vinden, dus ook bij jou in de buurt. Of misschien wil je juist iets verder in het land de omgeving ontdekken. Voor welk hotel je ook kiest, je kunt altijd rekenen op allerlei activiteiten die het nog leuker zullen maken om een weekendje weg te gaan. Ontdek hier alles over de leukste activiteiten voor een weekend weg bij een Fletcher hotel!

Dit zijn populaire activiteiten

Er is echt voor ieder wat wils. Elk Fletcher hotel heeft iets te bieden, dus je zal geen moment iets te kort komen. Er zijn hotels te vinden met een eigen binnen- en/of buitenzwembad, maar je kunt ook een hotelkamer boeken met een eigen bubbelbad. Of misschien vindt jij het heerlijk om naar een hotel te gaan waar je kunt genieten van een sauna en/of zonnebank. Heerlijk tot rust komen? Dat kan dus ongetwijfeld bij een Fletcher hotel!

Kun jij niet echt stilzitten en ga je graag op avontuur? Dan is het voor jou wellicht interessant om een fiets te huren of een boottochtje te maken. Ook voor de echte sportfanaten hebben de hotels genoeg te bieden. Zo kun je rekenen op fitnessruimtes waar je heerlijk in beweging kunt komen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een potje poolen of voor een digitale race over de bekendste circuits ter wereld. Kies je voor het laatste? Dan kun je in de indoor raceparks rekenen op geavanceerde simulators met geluids- en lichteffecten. Daarnaast bieden ze levensechte vibraties, waardoor het net lijkt of je echt aan het racen bent.

Ga jij als actieveling graag sporten in de buitenlucht? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan de tennisbaan of ga eens naar de midgetgolfbaan. Er valt dus overduidelijk genoeg te beleven voor jou als gast.

Fiets, e-bike of e-chopper huren

Wist je dat het bij Fletcher hotels mogelijk is om een fiets te huren? Wie de natuur in wil trekken en de omgeving wil ontdekken kan hiervoor kiezen. Bij de hotels is het mogelijk om normale fietsen te huren, maar ook kan er gekozen worden voor een e-bike. Wil je eens iets anders proberen? Dan is het wellicht leuk om een e-chopper te huren. Leuk weetje: Fletcher Hotels is de grootste fietsverhuurder van Nederland. Een echte aanrader dus!

Bowlen bij jouw Fletcher hotel

Wie graag en gezellige avond beleefd kan bij verschillende Fletcher hotels een bowlingbaan huren. Of je nu ervaren of onervaren, jong of oud bent, bowlen is voor iedereen mogelijk en iedereen is welkom. Tijdens het bowlen kun je genieten van een heerlijke hapje en een drankje uit de keuken en uiteraard wordt de sfeer erin gebracht met een gezellig achtergrondmuziekje. Wil jij een leuke middag of avond bowlen? Bezoek dan eens de Fletcher vestigingen in Leiden, Winterswijk, Zutphen of een andere locatie.

Maak een tocht in een bootje

In Nederland is er veel water te vinden en daarom is het niet zo gek om te bedenken dat een aantal Fletcher hotels aan het water zijn gevestigd. Deze vestigingen zijn ideaal voor gasten die graag een watersport willen beoefenen of een bootje willen huren. Heb je een bootje van jezelf? Dan kun je deze ook aanmeren bij het hotel. Als je een bootje wil huren bij deze watervestigingen heb je geen vaarbewijs nodig, dus iedereen kan genieten van een dagje op het water.

Vind jouw Fletcher hotel

Er zijn verschillende Fletcher hotels te vinden in ons land en dat maakt de keuze erg breed. Zo vind je altijd een Fletcher Hotel aanbieding 25 euro hotel die bij jou past en die voor jou de leukste activiteiten mogelijk maakt. Neem gerust een kijkje op onze website en wie weet vindt jij een passende deal voor jouw favoriete Fletcher hotel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *