de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér

Vakantie boeken bij de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties heeft een veelzijdig aanbod vakanties in meer dan 40 landen. Onze populairste vakanties zijn een busreis Groot-Brittannië tijdens een vakantie Groot-Brittannië. Ook de rondreizen Italië tijdens een vakantie Italië en de busreizen Duitsland tijdens een vakantie Duitsland zijn populair. Natuurlijk behoort een vakantie Spanje ook tot een van de favorieten van onze klanten. Kies voor een camping Spanje of een busreis Spanje. Een vakantie Frankrijk is vooral populair door het ruime aanbod campings. Een vakantie Oostenrijk is zowel in de zomer, als in de winter aangenaam. Of kiest u liever voor een vakantie Portugal?
Ook buiten Europa hebben wij een ruim aanbod! Onze populairste vakantie buiten Europa is een vakantie Amerika. In elk land hebben onze specialisten de mooiste accommodaties geselecteerd, de leukste rondreizen samengesteld en de vetste steden voor een stedentrip uitgezocht bij de Jong Intra Vakanties.

Wat voor soort vakanties bieden wij aan?

Een van onze bekendste producten zijn onze busreizen. Hier zijn wij 45 jaar geleden mee gestart en stellen wij nog steeds met alle plezier samen! Met de Comfort Class of Luxury Class touringcar ontdekt u alle highlights. Of kies voor een zonvakantie 2019. Ook voor een verre reis zit u bij ons goed!
Samengestelde rondreizen, zelf uw rondreis samenstellen met hulp van onze specialisten of een losse accommodatie. Wat dacht u van een wintersportvakantie 2018/2019? U heeft de keuze uit een wintersport Duitsland, wintersport Finland, wintersport Frankrijk, wintersport Italië, wintersport Noorwegen, wintersport Oostenrijk, wintersport Tsjechië, wintersport Zweden, wintersport Zwitserland, wintersport IJsland en wintersport Canada. Een weekend skiën is ook mogelijk met onze Mini Ski. Toe aan een stedentrip? Ook dat bieden wij aan!
Zowel naar bekende, als minder bekende steden. Of geniet op de camping. Wij hebben een ruim aanbod campings in 7 landen. Wij bieden ook diverse soorten rondreizen aan. Georganiseerde rondreizen met de bus, individuele rondreizen met de auto of fly-drives. En heeft u wel eens gehoord van een riviercruise? Voor een vakantie met kinderen is het bezoeken van een attractiepark i.c.m. een overnachting ideaal.
En dan hebben we nog de gezellige kerstreizen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een last minute vakantie of all inclusive vakantie.